În adâncul sufletului mereu am stat în picioare

În adâncul sufletului mereu am stat în picioare

Bună! Numele meu este Madora și sunt una dintre membrele fondatoare ale asociației Programați pentru succes. Da, Madora, Ma – de la Maria și Dora – de la Teodora, s-au unit aceste doua nume și a ieșit Madora. O să mă folosesc de povestioara fetiței în vârstă de patru ani, care a fost pedepsită după ce s-a împotrivit mamei ei, pentru a descrie felul meu de a fi si atitudinea care mă reprezintă.

„ – Șezi pe scaunul acela până când expiră timpul, spuse mama nervoasă. Fetița se așeză, temându-se de o pedeapsă mai mare, dar spuse: – Bine, mami! Stau jos, dar să știi că în adâncul sufletului meu stau în picioare!”

Cam așa este și povestea mea, după o copilărie în care a trebuit să stau jos, deși în adâncul sufletului stăteam în picioare, iată că m-am făcut mare și chiar stau în picioare! Stau în picioare și pe picioarele mele! Pentru a putea să faci asta ai nevoie să înțelegi ce se întâmplă cu tine, să înțelegi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, să lupți, să crezi în tine, să ai atitudinea potrivită și să nu renunți niciodată la ceea ce te definește.

Am ajuns la vârsta la care cred că pot și dacă pot am obligația morală să contribui la binele și progresul umanității. În cazul în care și tu ai reușit să stai în picioare vino alături de noi, în cazul în care ai căzut suntem aici pentru a te ridica, nu ezita să ceri ajutorul!

 „Fie crezi că poți, fie crezi că nu – ai dreptate!” Henry Ford

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *