Suntem suma convingerilor noastre

Suntem suma convingerilor noastre

Bună! Eu sunt Andreea și sunt unul dintre membrii fondatori ai acestei asociații.

Despre mine pot să vă spun că am fost un copil conformist, uneori, în detrimentul propriei mele ființe, a interiorului meu. Așa fusesem obișnuită și simțeam, la momentul acela că succesul stă în a îndeplini așteptările celor din jur despre tine. 

Simțeam asta pentru că eu, în interiorul meu, nu fusesem suficient de „ranforsată” încât să am curajul și libertatea interioară să exprim ce simțeam și ce gândeam. Și multă vreme am funcționat așa pentru că nu știam cine sunt.

Între timp, am descoperit că noi, oamenii, avem în interiorul nostru o busolă capabilă să ne ghideze cu acuratețe către deciziile cele mai potrivite pentru noi și am hotărât că pot și că îmi doresc să ajut generațiile tinere să învețe încă de pe băncile școlii cum să intre în contact cu busola lor interioară pentru a-și alege cu mai mare ușurință drumul în viață, drum pentru care îi ajutăm să se pregătească.

De la descoperirea busolei mele interioare am bătut cale lungă până în prezent și pot spune cu bucurie că atunci când îți asumi și exprimi ceea ce te definește, viața începe să capete contur.

Am mai învățat, printre altele, că suntem suma convingerilor noastre și de atunci, lucrez necontenit la mine și la convingerile mele pentru a-mi depăși limitele. Viața mea s-a schimbat și am încrederea că pot schimba lumea, ajutând tinerele generații să știe cine sunt și mai ales, să își asume.  Cred cu tărie că orice aprinde scânteia de bucurie în interiorul tău, este realizabil.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *