Obiectivul nostru

Mai jos este progresul campaniei de caritate pentru a sprijini proiectele noastre

Suma adunata 250 L din 10,000 L

Donatiile mele

Aici puteți vizualiza donațiile făcute pentru a sprijini proiectele noastre.

Please verify your email to access your donation history.

Centre de dezvoltare personală pentru copii și tineri

Centre de dezvoltare personală pentru copiii și tinerii din zone defavorizate

Prin acest program ne propunem să creăm centre de educație nonformală în zone defavorizate, în care copiii să aibă ocazia să fie pregătiți pentru viață, prin cursuri de comunicare, educație financiară și prin ședințe de consiliere psihologică sau de orientare și pregătire profesională.

 

Cu siguranță viețile lor ar fi fost diferite dacă pe lângă curricula școlară copiii ar învăța câte ceva și despre ei, despre emoțiile lor, despre dorințele lor și despre încredere. Tinerii au nevoie de consolidarea încrederii în ei. Copilăria este perioada cea mai importantă în formarea „omului nou”. Aceea este fereastra de a consolida sau distruge spiritul unui om,  iar noi, alegem să consolidăm. Și cu ajutorul vostru le putem oferi copiilor cât mai multe programe ajutătoare, precum:

 

  1. Comunicare și atitudine
  2. Educație financiară
  3. Life-coaching
  4. Educație antreprenorială
  5. Consiliere de grup pentru copiii cu situații familiale dificile ș.a.

 

  1. Internet și calculator pentru fiecare copil
  2. Consiliere psihologică

Copilăria este perioada în care se decide, de fapt, în mare parte, soarta viitorului adult. În copilărie se formează convingerile care ne ghidează apoi toată viața și tot în copilărie viitorul adult își capătă încrederea în el.

Ne propunem să oferim copiilor aflați în situații dificile, din sistemul de asistență socială și nu numai, șansa să înțeleagă ce se întâmplă cu ei și speranța că merită și pot avea o viață frumoasă.

O copilărie săracă nu trebuie să însemne neapărat și un viitor sărac. Fiecare copil este ajutat să treacă peste momentele dificile și să își atingă potențialul.

Formular de donație

L
Informații personale

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Suma donată: 100.00 L