Misiunea noastra

Cine suntem?

„Fie crezi că poți, fie crezi că nu poți, ai dreptate” – Henry Ford

Aceasta este, pe scurt, povestea succesului sau a eșecului.

S-a dovedit că suntem suma convingerilor noastre. Încă din copilărie, suntem „programați”, iar dacă cei din jurul nostru nu o fac conștient, de cele mai multe ori acele „programe” ne sabotează oridecâte ori încercăm să avem succes.

Fie că este vorba despre convingeri precum „eu nu merit” sau „eu nu sunt în stare să fac asta” sau pur și simplu despre teama de a face un pas către o viață mai bună, cu toții am avut sau avem nevoie de cineva care să ne arate că SE POATE și care să ne ghideze pe acest drum.

Fiecare dintre noi avem, fără excepție, sentimentul că putem face mult mai multe în această viață.

Prin proiectele noastre ne dorim să susținem copiii și tinerii să se dezvolte, să își atingă potențialul maxim, să se autocunoască, să inoveze și să primească uneltele de bază pentru a păși cu încredere în viața lor de adult și pentru a-și depăși limitările. Aceste unelte pot fi autocunoașterea, educația financiară, abilități de comunicare, dar și laptopuri sau alte obiecte de care ei au nevoie pentru a se dezvolta.

Succesul, bunătatea, fericirea se pot învăța. Știm că sună ciudat, însă așa este.

Ne dorim să învățăm generațiile tinere să „stea în picioare” și să nu renunțe niciodată la ceea ce le definește sufletul. Despre „a sta în picioare” citiți mai multe în acest articol.

Pornim la drum într-o perioadă în care lumea nu mai are repere, totul se schimbă și tocmai de aceea copiii și tinerii au ACUM nevoie de susținerea noastră, mai mult decât înainte.

Ne dorim să schimbăm lumea prin educație, om cu om, inimă cu inimă. Și vă invităm să fiți alături de noi.

Cauzele nostre

Misiunea noastră

Ajutăm tinerii să aibă un viitor

Ne dorim ca prin proiectele noastre să le oferim atât copiilor, cât și adolescenților, un start bun în viață. Au nevoie să își reclădească încrederea în ei înșiși pentru a-și putea construi o viață frumoasă, așa cum ne dorim cu toții.

Schimbăm lumea prin educație

Noi am pornit acest ONG pentru că am constatat că tinerii au nevoie de 3 elemente fundamentale pentru a se dezvolta armonios: autocunoaștere, abilități foarte bune de comunicare pentru a-și exprima clar gândurile și sentimentele, și nu în ultimul rând, educație financiară.

Pregătirea pentru succes

Toate aceste componente construiesc adultul de succes. Un adult care nu se teme să își înceapă propria afacere sau să îndrăznească la un job foarte bine plătit. Și nu în ultimul rând, un adult fericit, pentru că un om fericit, este și bun la rândul său.

Donati & Salvati viitorul unui copil

Orice ajutor pentru un copil inseamna o investitie in viitor