Persoane juridice

REDIRECȚIONEAZĂ 20% PENTRU TINERII DIN ROMÂNIA

Cum vom cheltui banii? Cu sponsorizarea de la tine vom crea programe de dezvoltare personală în București și în țară, pentru a atinge un număr cât mai mare de tineri care să beneficieze de studii de comunicare, educație financiară și de autocunoaștere. România are nevoie de tineri cu încredere. Acordă-le această șansă.

Codul Fiscal și Legea Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, susține că firmele pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, unei organizații neguvernamentale, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta, în limita a 0,5% din cifra de afaceri – care se scade din impozitul pe profit de plată. Dacă firma ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului. Un exemplu în acest sens:

Dacă cifra de afaceri (CA) a unei firme este de 20.000 €, iar impozitul de profit datorat de 1.500 €, aceasta poate redirecționa orice suma cu o valoare minimă de 0,5% din CA  (20.000 * 0,5%) = 100 € și o valoare maximă de 20% din impozitul pe profit de plată (20% * 1.500) = 300 €.

Facilitățile cu privire la direcționarea a 20% din impozitul pe venit pot fi consultate aici.

Poți descărca de AICI modelul contractului de sponsorizare.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne poți scrie la contact@programatipentrusucces.ro

IMPORTANT: Alege până pe 31 decembrie să direcționezi banii către entități nonprofit – furnizori de servicii sociale acreditate, așa cum este și Asociația Programați pentru Succes.